Beste klant van dierenkliniek de Warande,
Hierbij willen wij u laten weten dat de Warande per 15 juli wordt voortgezet bij Dierenkliniek Nuenen.

Dierenkliniek de Warande

De dierenarts die dier en baas kent en herkent

dierenkliniek de warande gaat verder in Nuenen

Beste klant van dierenkliniek de Warande,

Hierbij willen wij u laten weten dat de Warande per 15 juli wordt voortgezet bij Dierenkliniek Nuenen.

Wij werkten achter de schermen al samen, maar nu gaan we fysiek door op één locatie en dat wordt in Nuenen, op 7 kilometer van onze kliniek, 10 minuten rijden met de auto. Beide klinieken werken op vergelijkbare wijze; persoonlijke service in een kleinschalige, maar goed uitgeruste praktijk. Mét grote liefde voor dieren en plezier in het samenwerken met u als betrokken diereigenaar.

Paraveterinair Inge en dierenarts Yvonne helpen u graag verder bij dierenkliniek Nuenen. Yvonne is wegens privéomstandigheden momenteel niet aan het werk, maar zij hoopt u binnenkort in Nuenen te zien. Magda werkt voorlopig alle dagen in Someren, waar u ook met haar een afspraak kunt maken. (Dierenkliniek Asten-Someren, Slievenstraat 16 te Someren telefoon 0493-44 10 66.

De reden van deze samenvoeging is dat onze beide klinieken net te klein waren om ook in de toekomst de beste diergeneeskundige zorg te blijven bieden voor uw dier. We hebben de investeringen gebundeld en daarmee hebben we nu samen één kliniek met een nieuwe echo en röntgen, een compleet uitgerust laboratorium en uiteraard de beste operatie voorzieningen.

De dierenkliniek in Nuenen ligt aan de Vincent van Goghstraat 72 te Nuenen, met een ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Wij zorgen ervoor dat zonder tegenbericht de gegevens van u en uw huisdieren vanaf 1 juli bij Dierenkliniek Nuenen bekend zijn.

Mocht u intussen vragen hebben bent u altijd welkom om ons te bellen. Tot onze sluiting hebben we aangepaste openingstijden houdt voor deze openingstijden onze facebookpagina in de gaten, daarna wordt u automatisch doorverbonden naar Nuenen. Het directe nummer van Dierenkliniek Nuenen is: 040-28318 68. Bekijk de website.

Welkom bij Dierenkliniek de Warande

In 2020 is uw dierenkliniek verdergegaan onder leiding van Yvonne. Samen met haar team van dierenartsen en paraveterinairen verleent zij u en uw huisdier de zorg die u gewend bent. Uw vertrouwde dierenarts in een nieuw jasje.

Graag tot ziens!

Team De Warande

Volg ons ook op Facebook!