Maudy Manders

Paraveterinair

Maudy Manders - Paraveterinair
Maudy Manders Paraveterinair

Mijn naam is Maudy Manders en ben woonachtig in Handel. Sinds 2020 heb ik mijn diploma Paraveterinair in het bezit. Tijdens mijn studie heb ik al enige ervaring opgedaan door middel van stage te lopen in verschillende praktijken. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan als Paraveterinair. Uiteindelijk heb ik sinds december 2022 de overstap gemaakt naar Dierenkliniek de Warande. Het werk als Paraveterinair doe ik met veel plezier, ik vind het leuk om de dieren en hun baasjes te kunnen helpen!

Vroeger wist ik al dat ik graag iets wilde doen met dieren. Zelf hebben we ook huisdieren gehad, maar momenteel helaas geen meer. Ik zou over een aantal jaar graag een hond willen, het liefste een Berner-Sennen. Gelukkig heeft mijn vriend wel al een Sprocker genaamd Bo, ik vind het heerlijk om lekker met haar te knuffelen.

In mijn vrije tijd ben ik ook een bezig bijtje, zo vind ik EHBO erg interessant en ben ik momenteel ook bezig om mijn Lotus diploma te behalen. Ook doe ik aan total body, zumba en bowlen, bezoek ik ook soms de sportschool en wandel ik graag (onder andere de Nijmeegse 4 daagse).

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten bij dierenkliniek de Warande! Ik kijk er erg naar uit om een praatje met u te maken of om uw dier even net een tikje extra aandacht te geven! Tot kijk!